Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Sønderjyske frikadeller

Kategori: Hovedret

Personer
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

500 gram hakket svinekød
1.5 kop rasp
1 kop vand
2 stk Æg
3 tsk salt
1 tsk peber
1 stk revet løg

Fremgangsmåde

Ælt rasp omhyggeligt ind i farsen, sammen med æg, løg, krydderier og vand.
Er farsen for tyk, kan der tilsættes mere vand.
Form frikadellerne i hånden, og steg dem på en pande i ca. 5-6 minutter på hver side.

Serveringstips

Serveres med kogte kartofler, brun sovs og kogte grøntsager.

Er der frikadeller i overskud kan de bruges dagen efter på madpakken.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar