Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Svinekød og pasta i ovn

Kategori: Hovedret

Personer
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

500 gram hakket svinekød
2 stk hakkede løg
1 stk porre
3 stk gulerødder i terninger
2 spsk olivenolie
4 dl grøntsagsbouillon
140 gram tomatpure
2 fed hakket hvidløg
1.5 tsk salt
1 tsk peber
0.5 tsk stødt kanel
1 tsk timian
1 tsk basilikum
1 tsk oregano
400 gram pastapenne
1 stk pisket æggehvide
0.5 dl rasp
100 gram revet ost
0.5 liter mornaysause
2 spsk rasp

Fremgangsmåde

Steg løg, gulerødder og porrer i olien i ca 5 minutter. Kom kødet i og steg til det skifter farve.

Tilsæt bouillon og tomatpure, og lad det simre i 10 minutter.

Tilsæt resten af krydderierne og lad de simre yderligere 10 minutter.

Kog pasta efter anvisningerne på posen, hæld vandet fra og vend det i æggehviden, rasp og den revede ost.

Læg pastaen i bunden af et ovnfast fad, og kom kødsoven ovenpå. Hæld mornaysaucen over og drys til sidst rasp på.

Bages i ovnen i 40 minutter ved 200 grader.

Serveringstips

Kan serveres med kogt broccoli og et godt flute.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar