Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Mørbradgryde

Kategori: Hovedret

Personer
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

450 gram svinemørbrad
2 spsk olie
3 tsk salt
2 tsk peber
2 stk løg
250 gram champignon
150 gram bacon i tern
2 tsk paprika
1 dåse hakkede tomater
250 ml piskefløde
150 gram cocktailpølser
1 bundt persille

Fremgangsmåde

Skær mørbraden i 1 cm tykke skiver,og brun kødet i en gryde, krydr med salt og peber.
Skær løgene i tynde skiver og champignon i kvarte. Steg bacon i gryden sammen med løg og champignon.
Krydr med paprika og tilsæt tomat samt fløde. Bring det hele i kog og lad det simre i 10 min.
Tilsæt pølserne og kog endnu 5 min.
Kom den hakkede persille i og rør rundt.

Serveringstips

Serveres med ris, kartofler eller kartoffelmos.
I stedet for piskefløde kan man anvende Cremefine til madlavning.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar