Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Brødbudding

Kategori: Hovedret

Personer
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

450 gram lyst brød
1.25 liter mælk
4 stk Æg
250 gram mel

Fremgangsmåde

Bræk brødet i små stykker, og læg stykkerne i en stor skål.
Hæld mælk over og lad brødet trække i ca 5 minutter.
Rør æggene i, og rør til sidst melet grundigt i.
Hældes i en smurt buddingform med låg (Dr. Oetker laver en)
Formen stilles i en gryde med vand, og koges i halvanden til 2 timer.
Tag formen op af vandet, og lad den stå og hvile i 5 til 10 minutter.
Løsn siderne med en kniv, hele vejen rundt, og vend den ud på en tallerken.

Serveringstips

Serveres med rabarbersause eller sirup.

Er der noget tilover kan det steges på en pande dagen efter.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar