Fedtfattig æblekage | 
 
	Kategori: Kage  | 
 
	| 
 | 
 
	Ingen bedømmelser endnu  | 
 
	 | 
 
	
			 Ingredienser
			3 stk Æble 2 stk Æg 150 gram sukker 50 gram flydende margarine 0.75 dl mælk 150 gram mel 1 tsk bagepulver 2 tsk kanel 		
	 | 
 
	
			 Fremgangsmåde
			Skræl æblerne og fjern kernehuset. Skær æblerne i både og læg dem i koldt vand.  
Pisk æg og sukker til en luftig masse.  
Pisk smør og mælk i æggeblandingen.  
Bland mel og bagepulver og vend det i æggeblandingen.  
Hæld dejen i en smurt springform.  
Drys dejen med 1 tsk kanel.  
Hæld vandet fra æblebådene og læg dem på dejen og drys resten af kanelen over æblerne.  
 
Bag kagen midt i ovnen i 30 minutter ved 200 grader.		
	 | 
 
	
			 Serveringstips
			Pyntes med flormelis.		 | 
 
 
	
	
	
	
	 | 
	
	
	
	
	
	
	
	 |