Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Carapulka - Spansk Gullash

Kategori: Hovedret

Personer
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

750 gram skinketern
1 stk løg
3 spsk flydende margarine
2 tsk karry
2 tsk paprika
600 ml grøntsagsbouillon
300 gram frosne perleløg
3 spsk mel
150 gram bacon i tern
250 gram champignon
250 gram cocktailpølser
100 gram revet ost
1 spsk rasp
10 gram smør

Fremgangsmåde

Brun kød og løg i margarinen i en gryde sammen med karry og paprika. Høld bouillon over så det dækker, kog i ca en time. Kom perleløg i og kog videre i ca 15 minutter.

Kom mel og 3 dl vand i en meljævner, oh hæld det i gryden under omrøring. Bring retten op at koge kort. Hældes i et ildfast fad.

Steg bacon på en pande og svits herefter de rensede og skiveskårede champignon samt cocktailpølser på panden.

Bacon, champignon og cocktailpølserne fordeles ovenpå det ildfaste fad. Kom revet ost over og drys med rasp. Kom nu små klatter smør henover.

Gratineres i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 20 minutter.

Serveringstips

Serveres med ris og salat.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar