Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Kylling i hvidvin

Kategori: Hovedret

Personer
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

800 gram kyllingfilet
3 spsk hvedemel
50 gram margarine
2 spsk løg
2 fed hvidløg
750 ml hvidvin
1 stk porre
250 gram champignon
4 stk laurbærblade
1.5 dl piskefløde
2 stk Æg
3 tsk salt
1.5 tsk peber
1 tsk sovsekulør

Fremgangsmåde

Bland mel, salt og peber på en tallerken og vend kyllingefiletterne i det. Svits dem i en gryde til de er gyldne.
Tag kyllingerne op og svits løg, hvidløg og porre i gryden og læg derefter kyllingerne tilbage i gryden og hæld vinen over.
Lad retten simre under låg i en time.
Rens champignonerne, skær dem i skiver og svits dem på en pande. Kom champignonerne i gryden og kog kyllingen yderligere 15 min.
Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Pisk fløde og æggeblommer sammen og pisk det i sovsen og kom herefter sovsekulør i. Kom kyllingerne tilbage i sovsen og varm den igennem, uden den koger. Smag til med salt og peber.

Serveringstips

Serveres med ris og kogte grøntsager.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar