Leverbøf | 
 
	Kategori: Hovedret  | 
 
	| 
 | 
 
	Ingen bedømmelser endnu  | 
 
	 | 
 
	
			 Ingredienser
			1 kg hakket svinelever 250 gram hakket svinespæk 2 stk Æg 3.5 tsk salt 3 dl mælk 2 stk løg 400 gram hvedemel 		
	 | 
 
	
			 Fremgangsmåde
			Riv løgene meget fint. 
Bland lever og spæk grundigt, brug evt. en håndmixer- 
Tilsæt løg, salt, æg og mælk og bland det. 
Rør melet i. 
 
Sættes på en varm pande med en ske, og steges.		
	 | 
 
	
			 Serveringstips
			Serveres med kogte kartofler, persillesovs, grøntsager og syltede rødbeder. 
 
Velegnet til frysning. 
 
Er der rester, er de gode til madpakken.		 | 
 
 
	
	
	
	
	 | 
	
	
	
	
	
	
	
	 |