Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Leverbøf

Kategori: Hovedret

Stk.
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

1 kg hakket svinelever
250 gram hakket svinespæk
2 stk Æg
3.5 tsk salt
3 dl mælk
2 stk løg
400 gram hvedemel

Fremgangsmåde

Riv løgene meget fint.
Bland lever og spæk grundigt, brug evt. en håndmixer-
Tilsæt løg, salt, æg og mælk og bland det.
Rør melet i.

Sættes på en varm pande med en ske, og steges.

Serveringstips

Serveres med kogte kartofler, persillesovs, grøntsager og syltede rødbeder.

Velegnet til frysning.

Er der rester, er de gode til madpakken.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar