Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Hvidkålslasagne

Kategori: Hovedret

Personer
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

400 gram hvidkål
500 gram hakket svinekød
1 spsk rasp
1 stk Æg
1 fed hvidløg
2 spsk soja
2 tsk salt
1 tsk peber
2 dl revet ost
0.5 liter mornaysauce 5%

Fremgangsmåde

Skær de tykke ribber midt i kålbladene fra, og kog bladene i letsaltet vand i 2 minutter.
Tag dem op og lad dem dryppe af.
Bland kød med rasp, æg, finthakket hvidløg, soja, peber og salt.
Kom et lag kål, et lag kød og mornaysauce, lagvis i et smurt ildfast fad. Drys den revne ost over.
Bages i ovnen ved 200 grader i 30-35 minutter.

Serveringstips

Serveres med et godt flutes.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar