Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Rabarbersauce

Kategori: Sauce

Portioner
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

300 gram rabarber
0.5 liter vand
1.25 spsk kartoffelmel
1 tsk vanillesukker
4 tsk flydende sødemiddel

Fremgangsmåde

Snit rabarberene og kog dem i ca 10 minutter.
Si saften så frugtkødet fjernes.
Kom saften tilbage i gryden og kom vanillesukker og sødemiddel i
Kom kartoffelmel i en skål sammen med en smule vand, og rør rundt til kartoffelmelet er rørt ud.
Kom væsken i saften i en tynd stråle, alt imens der røres grundigt.
Varm saften op under omrøring, må ikke koge længere end ca 10 sekunder.

Serveringstips

Serveres til is, budding, ris ala mande eller andre desserter.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar