Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Hvedeknopper

Kategori: Brød

Stk.
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

2.5 dl vand
50 gram gær
1 tsk salt
50 gram flormelis
1 stk Æg
75 gram smør
5 gram kardemomme
600 gram hvedemel

Fremgangsmåde

Lun vandet, og opløs gæren heri.
Bland de øvrige ingredienser i og ælt dejen smidig.
Lad dejen hæve 20 minutter et lunt sted.
Form 20 boller af dejen, og sæt dem tæt sammen på en bageplade.
Lad bollerne hæve 45-60 minutter under et viskestykke.
Bag bollerne i 15-20 minutter ved 200 grader.

Serveringstips

Hvedeknopperne er velegnet til frysning.
Inden servering skæres hvedeknopperne over og ristes på en brødrister eller ca. 5 minutter i ovnen ved 225 grader.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar